Nyhed

Turboweekend turnerer i Danmark

Silas Bjerregaard og resten af den energiske elektro-rockgruppe besøger de danske spillesteder i foråret

Disco, electro og punk bliver i Turboweekends univers til en sprængfarlig cocktail, der flere gange har væltet det danske publikum omkuld. Nu kan turbo-gruppen igen opleves live, når de tager på en stor turné rundt i landet og præsenterer den roste anden plade "Ghost Of A Chance".

Album nummer to har indtil videre fået en ganske god respons, og gruppen har på det seneste fået en del nomineringer til de kommende prisuddelingsfester. Blandt andet er Turboweekend nomineret til Danish Deejay Awards i kategorien "Årets Danske Navn", forsanger Silas Bjerregaard er nomineret til en Zulu Awards i kategorien "Årets Danske Sanger" og elektrobandet er samtidig også blevet nomineret til en pris i kategorien "Årets Danske Navn" i det nye awardshow Club Awards.

Der er også stor ros til Turboweekend som liveband, hvilket GAFFAs anmelder Michael Jose Gonzalez kunne skrive under på, da han oplevede og anmeldte deres fem stjernede koncert til sidste års Spot Festival:

"En tung bas fyrer op under aftenens første nummer, der også er en fremragende demonstration af forsanger Silas' vokale færdigheder. Det er hårdt, energisk og yderst dansabelt, og mærkatet heavy-dance giver pludselig god mening. Der er ikke meget plads imellem de mange fremmødte, men der hoppes og danses på livet løs til bandets iørefaldende melodilinjer, der på formidabel vis blandes med smittende rytmer og kompromisløs synth-støj."

På den kommende turné med Turboweekend er der blandt andet mulighed for at opleve gruppen for første gang i Store Vega i København, hvor de spiller en dobbeltkoncert med When Saints Go Machine. Billetter til denne koncert og de andre koncerter kan findes via GAFFA Live.

Turboweekend sætter festen i gang på følgende datoer:

26/02 New Note Festival -  Truckhallen, Hillerød  
04/03  B72, Wien
05/03  Rathauskeller, Linz
06/03  Rockhouse, Salzburg
26/03  Sønderborg, Sønderborghus  
27/03  Herning, Fermaten
09/04  Nakskov, Huset
10/04 Odense, Kulturmaskinen
15/04  København, Store Vega (med When Saints Go Machine)
16/04  Vejle, Bygningen  
17/04  Randers,Von Hatten
23/04  Århus, Train
24/04  Kolding, Pitstop  
28/04  Esbjerg, Tobakken
29/04  Slagelse, Kulturgodset   
30/04  Horsens, Kulisselageret  
07/05  Lyngby, Templet  
08/05  Albertslund, Forbrændingen  
28/05  Rønne, Raschs Pakhus  
05/06  Skive Festival, Skive
19/06 Køge Festival, Køge
03/07  Nibe Festival, Nibe

ANNONCE