Nyhed

Wilco kommer til Århus

Det amerikanske band Wilco gæster Musikhuset i den jyske hovedstad til maj

Det er kun få måneder siden, det amerikanske band Wilco spillede en forrygende koncert i Det Kongelige Teater i København, og nu har bandet allerede annonceret, at de lægger vejen forbi Danmark igen til maj.

Denne gang kommer det til at foregå i Musikhuset Århus den 25. maj, og det bliver bandets eneste koncert på dansk jord i denne omgang.

Wilco består af forsanger og guitarist Jeff Tweedy, bassisten John Sturratt, guitarist Nels Cline, trommeslager Glenn Kotche, Keyboardspiller Mikael Jørgensen og som rosinen i pølseenden Pat Sansone på diverse instrumenter.

Om koncerten i Det Kongelige Teater i november måned skrev GAFFAs anmelder John Fogde blandt andet:

"Det var højdepunkt på højdepunkt til sidst, og den lange "Spiders (Kidsmoke)" fungerede som en flot afslutning på en koncert, der udviklede sig ganske markant i løbet af de mere end to timer, bandet var på scenen. Her oplevede man et kollektiv af musikere i absolut topform, der trods et lidt langt tilløb alligevel fik bragt både liv og sjæl ind i den gamle teatersal".

Koncerten blev tildelt fem stjerner fra GAFFAs anmelder, og hev sig endda op på 5,95 stjerne ud af 6 hos GAFFAs læsere.

Wilco har siden stiftelsen i 1994 sendt otte albums på gaden. Deres seneste selvbetitlede album høstede særdeles gode anmeldelser ved de forskellige musikmagasiner, inklusive GAFFA, der gav pladen fem stjerner. Der er altså lagt i ovnen til et brag af en koncert, når det moderne amerikana/rock/country- band indtager Musikhuset i Århus.

Billetsalget starter mandag 1. februar kl. 10, og derefter kan man finde billetterne via GAFFA Live.

ANNONCE