Nyhed

Yoko Ono skriver selvbiografi

John Lennons enke på vej med historien om sit liv

Multikunstneren Yoko Ono, blandt meget andet kendt som John Lennons enke, fylder 77 i næste måned, og hun har dermed forlængst nået den alder, hvor man godt kan tillade sig at spørge, om hun snart vil skrive sine erindringer.

Ono er blevet stillet det spørgsmål mange gange, men hun har tidligere svaret nej på spørgsmålet med henvisning til, at hun ikke vil såre de gamle Beatles-medlemmers familier og venner. Men ifølge Daily Express har hun nu svaret ja i forbindelse med en website-fan-interviewsession.

Yoko Ono fortælller, at selvbiografien bliver hendes "næste bog, som vil blive skrevet i løbet af de næste fem år." Ono har tidligere skrevet kunstrelaterede bøger, men har endnu ikke skrevet noget selvbiografisk, bortset fra et bidrag til antologien "Memories Of Lennon" fra 2005, selvom der i mange år har været massiv interesse for ikke mindst hendes udlægning af samlivet med John Lennon.

John Lennons første kone, Cynthia Lennon, som han var gift med fra 1962-1968, har været anderledes meddelsom og har skrevet hele to bøger om sit liv med John Lennon. Lennon forlod Cynthia i 1968, da han mødte Yoko Ono, som han giftede sig med året efter og levede sammen med, til han blev myrdet af Mark Chapman i 1980. Lennon fik sammen med Cynthia sønnen Julian og sammen med Ono sønnen Sean.

 

ANNONCE