Nyhed

Little Feat gæster København

Den californiske gruppe giver hele tre danske koncerter til august

Navnet betyder ikke små fødder, men det skulle dog alligevel være baseret på en kommentar om den afdøde frontmand Lowell Georges diminutive skostørrelse, og den alternative stavemåde var inspireret af The Beatles. Med det fastslået kan vi desuden fortælle, at gruppen til august vender tilbage til Danmark for ikke bare at give de allerede annoncerede koncerter på Train og Posten, men også en koncert i Amager Bio.

Flere af musikerne i Little Feat havde en fortid i Frank Zappas band The Mothers Of Invention, da de i 1969 dannede Little Feat. Der har siden da været en del udskiftninger, og bandet holdte også en længere pause i 80erne. Pausen kom efter Lowell Georges død i 1979, men siden 1987 har bandet turneret og indspillet flittigt.

Blandt sangene de fleste nok vil håbe på at høre sange er "Dixie Chicken", "Willin'", "Two Trains", "Fat Man In The Bathtub", "Sailin' Shoes", "Oh Atlanta", "All That You Dream", "Let It Roll" og "Hate to Lose Your Lovin'", men med femten studiealbums er der jo rigelig at tage af.

Little Feat kan opleves på Train 23. august, Amager Bio 24. august og Posten 25. august, og billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE