Nyhed

Newbees Festival-deadline nærmer sig

Sidste chance for at tilmelde sig upcoming-festivalen i Stakladen i Århus

For tredje år i træk afvikles Newbees Festival, der som navnet antyder har fokus på danske upcoming bands, og står man netop og mangler en scene at optræde på, har man chancen nu. For en måned siden blev der åbnet for ansøgninger, og alle bands der spiller rytmisk musik i en hvilken som helst afskygning kan blive valgt. Og nu nærmer deadline sig med stormskridt.

Der er hård konkurence om de få pladser i Newbees' line-up, og arrangørerne understreger, at der som vanligt vil blive rekrutteret en portion bands uafhængigt af ansøgningspuljen. Vil man gerne tages i betragtning, skal man sende en mail til newbees@live.dk, med kunstnernavn i emnefeltet, link til sin musik, kontaktinformationer samt information om eventuelle planer og aftaler for kunstneren i den nærmeste fremtid. Der er deadline for ansøgninger tirsdag den 13. juli.

Arrangørerne har mildest talt sat en høj standard med hensyn til bands de sidste to år. I 2008 optrådte navne som Ginger Ninja (billedet), Bodebrixen og Electrojuice, og sidste år var Newbees de første til at præsentere The Rumour Said Fire for et større publikum.

I alt vil Newbees Festival præsentere mellem 10 og 15 navne, men hvor mange, der tages ud af ansøgningpuljen er så vidt vides ikke afgjort endnu. Festivalen afvikles fra torsdag den 23. september til lørdag den 25. september på Pakhusets nye scene i Studenterhus Århus i Stakladen. Du kan læse mere om arrangementet på festivalens officielle MySpace-side.

ANNONCE