Nyhed

Robyn til Danmark

Der er inviteret til fest, når Robyn lægger vejen forbi Store Vega til oktober

Der var pakket med folk og efterfølgende kom de flotte anmeldelser, da Robyn tidligere på måneden vendte tilbage til Roskilde Festival for at præsentere materialet fra sit seneste album. Nu annoncerer hun endnu en dansk koncert, og derfor er der til oktober mulighed for at opleve Robyn i Store Vega.

Robyn er lige nu aktuel med albummet "Body Talk Pt. 1", og når hun vender tilbage til Danmark, vil hun være aktuel med kapitel to i trilogien. Del to udsendes nemlig til september, og for dem der ikke kan få nok af den svenske sangerinde bliver lykken gjort, når det sidste kapitel udsendes til november.

At Robyns electropop gør sig godt på radioen, kan der vist ikke være nogen tvivl om, men til koncerter både på Roskilde og i Lille Vega har sangerinden vist, at de også fungerer rigtig fint live. Robyn har gentagne gange refereret til koncerten i 2008 på Roskilde Festival som en af de bedste, hun nogensinde har spillet, og mon ikke også der er lagt op til fest, når hun lægger vejen forbi Store Vega.

Robyn kan opleves i Store Vega 8. oktober, og billetterne sættes til salg fredag 23. juli kl. 10.00 via Billetlugen samt i Fona butikker landet over.

ANNONCE