Nyhed

Sound Of Copenhagen udsender nyt

Den femte opsamling ligger klar og fejres på Jazzhouse med en udgivelsesfest

Så er der endnu en opsamling klar, der dokumenterer talentet på den danske elektroniske scene, og denne gang kommer man endnu bredere ud end tidligere. Der er nemlig blevet plads til både de etablerede, de nye og så også nogle gamle kendinge.

På tracklisten finder man denne gang et Trentemøller-remix af Mew-sangen "Beach", et Dan Snaith-remix af Oh No Ono-sangen "Eleanor Speaks" og "We Love Falling" med Troels Abrahamsen. Men der er også syv debutanter i Sound Of Copenhagen-sammenhæng, der inkluderer navne som Eim Ick, Hankat, Neo Geo og Jesper Ryom.

Samtidig er den gamle garde repræsenteret af Kenneth Bager og Kasper Winding, der har lavet et remix af nummeret "Elle" lavet af Sébastian Tellier.

Både Winding og Bager samt de fire nævnte debutanter vil dukke op sammen med Kasper Bjørke og Peter Visti, når Sound Of Copenhagen fejrer udgivelsen af deres seneste album på Jazzhouse.

"Sound Of Copenhagen Vol. 5" bliver sluppet digitalt den 12. august, og der vil blive holdt releasefest på Jazzhouse den 20. august for pladen, hvor man også vil fejre udgivelsen af første singleudgivelse på Sound Of Copenhagen Records, der hedder "Be The First" og kommer fra Hankat.

ANNONCE