Nyhed

The Magic Numbers til Danmark

De britiske indie-poppere giver hele to koncerter herhjemme

Tidligere fortalte vi her på siden om, at The Magic Numbers denne sommer ville være aktuelle med deres tredje studiealbum, og selvom udgivelsesdatoen er udskudt fra den 7. juni til den 26. juli, så er der sat et gevaldigt plaster på danske fans sår. Ikke alene kommer The Magic Numbers til Danmark, de giver faktisk hele to koncerter, en i Århus og en i København, til efteråret.

Den nye skive hedder "The Runaway", og har en række prominente mænd bag kullisserne. Producerne Romeo Stodart og Valgeir Sigurdson har siddet bag knapperne, og Robert Kirby har stået for strygearrangementer til flere numre. Sidstnævnte har blandt andre arbejdet sammen med Nick Drake og Elvis Costello, og "The Runaway" var faktisk det sidste album han nåede at arbejde på, inden han døde i oktober sidste år.

De to koncerter finder sted i Århus mandag den 18. oktober i Voxhall, og i København søndag den 24. oktober i Lille Vega. Billetsalget starter i nærmeste fremtid, og man kan købe billetter via GAFFA Live, så snart de frigives.

ANNONCE