Nyhed

The Mother Truckers på Danmarksturné

Bandet imponerede på SXSW og giver nu seks danske koncerter

Hvert år er en lang række danske branchefolk på den amerikanske festival SXSW for at se nærmere på, hvad der rører sig, og for at finde nye navne, som ikke tidligere har gæstet de danske spillesteder. Et af dem er The Mother Truckers, der efter at have imponeret på årets festival nu kommer til landet for at give seks koncerter.

The Mother Truckers var på hjemmebane i Austin, da de tidligere på året spillede en koncert foran de danske bookere, der blev så imponerede over bandets roots-inspirerede rockmusik, at de lavede en aftale med gruppen om en kommende Danmarksturné.

Bandet er dog ikke et helt nyt navn på den amerikanske rockscene. De har tre plader på samvittigheden, har varmet op for Merle Haggard, Dwight Yoakam og Willie Nelson, og så er deres musik blevet brugt i serien "True Blood" samt i filmene "Touching Home" og "Wake". Også Little Steven fra The E Street Band har fået øjnene op for bandet via sangen "Streets Of Atlanta", som han udvalgte til sin serie "Coolest Songs In The World".

The Mother Truckers tager til september til Europa for at turnére, hvilket for første gang vil bringe dem til Skandinavien. Her spiller de ikke mindre end seks danske koncerter på følgende datoer:

Mandag d. 13. september:  Amager Bio – København
Tirsdag d. 14. september: Fermaten – Herning
Onsdag d. 15. september: Posten – Odense
Torsdag d. 16. september: Tobakken – Esbjerg
Fredag d. 17. september: Pavillonen – Grenå
Lørdag d. 18. september: Godset - Kolding

ANNONCE