Nyhed

The New Heartaches debuterer

Den danske rockgruppe udsender "Deny, Deny, Deny" til august

Fredag aften på dette års Spot Festival i Århus kunne man i Ridehuset opleve bandet The New Heartaches, der på det tidspunkt var et relativt ubeskrevet blad i dansk rockmusik. Medlemmerne har dog mange års erfaring fra forskellige bands, og nu er de samlet i denne konstellation for at udsende deres debutplade til august.

Bandet består af Dennis Samaras (vokal, guitar), Karsten Dines (vokal, guitar), Martin Thurø (bas, kor) og Niels Troes (trommer), der tidligere eksempelvis har begået sig i grupperne Strawberry Slaughterhouse og The State. Sammen har de dannet The New Heartaches, der nu er klar med debutalbummet "Deny, Deny, Deny".

Pladen skulle eftersigende være den sidste, der er indspillet i det legendariske Sweet Silence-studie, hvor eksempelvis Metallicas "Master Of Puppets" blev til, og efterfølgende er den blevet mikset i Seattle af danske Peter Lehmann, der tidligere har arbejdet med Turboweekend og Rock Hard Power Spray.

I en pressemeddelelse fremgår det, at bandet har en "klar og veldefineret stil inspireret af moderne amerikansk rock, uden at de på nogen måde holder sig tilbage fra at flirte med yderpositionerne og eksperimentere med sangene".

Hvordan det lyder kan man høre 23. august, når bandet udsender "Deny, Deny, Deny".