Nyhed

AC/DC's kanoner forstummer

For muligvis første gang siden november 1981 har AC/DC ikke spillet deres klassiske signatursang "For Those About To Rock"

Blabbermouth beretter, at vore norske naboer måtte døje med en skuffelse under søndagens AC/DC-koncert i Oslo. Bandet spillede nemlig ikke deres klassiske sang "For Those About To Rock (We Salute You)" foran 40.000 norske koncertgængere i det udsolgte Valle Hovin Stadion. Siden albummet med samme navn udkom, har bandet ellers, så vidt vides, spillet nummeret, som akkompagneres af kanonsalutter under sangens slutning, til hver eneste koncert.

De danske fans skal dog ikke være bekymrede. Kanonerne er pakket ned og godt på vej til Horsens, hvor de bliver affyret lørdag den 5. juni på CASA Arena. Årsagen til de manglende brag skal findes i, at AC/DC's fly i Berlin havde en mekanisk fejl, så før bandet kunne gå på scenen i Oslo, var klokken blevet 21.45.

Oslos byråd havde sat et sluttidspunkt på klokken 23.00, som bandet var nødt til at overholde, så de norske fans missede sange som "Shot Down In Flames", "War Machine" og "Black Ice" foruden det ikoniske "For Those About To Rock".

AC/DC trak den dog til 23.15, da bandets manager kunne overbevise politiet om, at det ville være "det sikreste med hensyn til publikums reaktion", altså for ikke at risikere optøjer bagefter. 

 

AC/DC's koncert i Horsens på lørdag blev udsolgt efter blot 45 minutter.

 

ANNONCE