Nyhed

Bahnhof er klar med nyt album

Det melodiske rockband Bahnhof udsender på mandag første single fra det kommende album "The Black Circus"

Det danske rock band Bahnhof er nu ved at være klar med efterfølgeren til debuten "Reverse". Det nye udspil, der kommer til at bære titlen "The Black Circus", har dog haft en alt andet end let tilblivelse. Men forhindringer til trods lander albummet nu i slutningen af juli.

I en pressemeddelelse skriver sanger og sangskriver Janus Jauch: "Tilblivelsen har ikke været uden forhindringer, og selv i den sidste fase med indspilning og færdiggørelse, tænkte vi nogle gange: det er løgn, ikke mere." 

Bandet skulle nemlig både gennem skriveblokeringer, sygdom og en brand i studiet, før pladen kunne blive indspillet. For at føje ondt til værre, skulle Bahnhof ud og finde et nyt pladeselskab, da pladen endelig var ved at være færdig, men nu skulle den være sikker.

"Black Circus" udkommer nemlig den 26. juli via Tactic Records, men allerede på mandag, den 7. juni bliver den første single fra albummet "Sell Out" sat til salg digitalt. Singlen kredser ligesom resten af pladen om krig, og hvem der egentlig har retten til at involvere andre mennesker i den, som det hedder i pressemeddelelsen. Bahnhof sangeren tilføjer:

"Ikke en særlig munter plade kunne man sige. Og man skal hele tiden passe på, at temaet ikke bliver for banalt. Men vi tror på, at hvis vi vil ud med disse lidt mørke historier, må vi pakke dem spiseligt og intelligent ind. Og det har vi så gjort ved at lave melodiske rocknumre ud af dem".

Bandets debutalbum "Reverse" savnede ifølge GAFFA anmelder Pelle Sonne Lohmann "en klar kurs, flere iørefaldende melodier og et par stænk skæv opfindsomhed…", men Bahnhof har dog siden debuten fået både P3 spilletid med singlen "Call the Police" og spillet på Peace And Love festivalen i Sverige.

Det nye album udkommer 26. juli og får følgende trackliste:

01. Miss America
02. 404
03. Follow the Masses
04. Car Crash Street
05. The Cabaret
06. Sell Out
07. The Mirror
08. Goodnight
09. Beat city and the ghost
10. W

ANNONCE