Nyhed

Billetlugen erstatter Pumpehus-billetter

Otte ud af 17 koncerter finder sted på nye spillesteder, og resten af billetterne bliver erstattet

Hvis man har købt billetter til en koncert i Pumpehuset, som nu er gået konkurs, kan man i otte tilfælde komme til den samme koncert på et nyt spillested - selvfølgelig med sin gamle billet i lommen, oplyser billetsælgeren Billetlugen.

Det drejer sig om følgende shows:

Nikolaj Nørlund, 6. juli, er flyttet til Bremen
N* Grandjean, 8. juli, er flyttet til Bremen
Ibrahim Electric, 9. juli, er flyttet til Bremen
MTV Headbangers Ball Tour, 11. september, er flyttet til Vega
Sabaton, 25. september, er flyttet til Amager Bio
Sage Francis, 28. september, er flyttet til Vega
Kate Nash, 14. september, er flyttet til Vega
Alter Bridge, 30. oktober, er flyttet til Amager Bio


Resten af koncerterne bliver ikke gennemført, men Billetlugen vil erstatte billetter købt hos dem til de aflyste arrangementer, selvom de påpeger, at de ikke er juridisk ansvarlige for situationen.

"Set i lyset af den store velvillighed i branchen for at skadesløsholde billetkøberen, og fordi beløbet trods alt har en størrelse, der gør det muligt, har vi valgt helt ekstraordinært at kompensere billetkøbere til de arrangementer, som nu ikke gennemføres, hvor billetten er købt fra Billetlugen. Disse billetkøbere vil derfor få udbetalt et beløb svarende til billettens pris fra Billetlugen. Jeg forventer, at de berørte vil have modtaget kompensationen inden for to uger," skriver administrerende direktør Jeppe Michael Jensen og tilføjer, at de berørte snarest vil modtage en mail med nærmere information.

 


ANNONCE