Nyhed

Dj's indtager Northside Festival

Den nystartede århusianske musikfestival Northside udvider programmet med dj's og fodboldskærm

Det er ganske vist live-musik, der står på programmet, når Northside Festival løber af stablen den 19. juni på Tangkrogen i Århus, men nu får en række dj's mulighed for at blande sig lidt i programmet.

Det bliver dj's Krede, Lulu Rouge, Løwenstein og Nicka, der kommer til at stå bag pulten under Northside Festival. Alle dj's har tilknytning til det årlige arrangement Stella Polaris og lover, at den musikalske linje herfra vil danne inspiration for dagens pladevalg.

Under sceneskiftene og under VM-kampen vil den græsbeklædte del af Tangkrogen, der ligger længst væk fra scenen, blive omdannet til NorthSide Chill Out Zone. På den måde er der god mulighed for løbende at koble fra og de, der ikke gider se fodbold, kan "søge tilflugt under kampen", som det hedder i en pressemeddelelse fra festivalarrangørerne.

For festivalgæsterne får nemlig også mulighed for at se VM-kampen Danmark-Cameroun på en 40 m2 storskærm, når der ikke lige er musik fra Nephew, Mew, Veto, Selvmord og Turboweekend, eller spidse kommentarer fra konferencierparret De Sorte Spejdere, som gendannes til dagens lejlighed.

Der er dog mere dj-aktivitet, når festivalen lukker. NorthSide Festival lukker dørene op for officielt afterparty på Train i Århus, blot få hundrede meters gang fra festivalpladsen. Bag dj-pulten står Selvmord, Silas Bjerregaard fra Turboweekend og René Thalund fra Nephew. Entréen vil være kr. 50,- for folk med gyldig festival-billet og kr. 75,- for alle andre.

Billetter kan erhverves via GAFFA Live.

 

ANNONCE