Nyhed

EasyTiger Records forebygger forspildte drømme

Pladeselskabet udgiver den danske producerduo Flat Earth Societys første single, der advarer om snigende konformitet

"Konformitet har det med at snige sig ind på folk. Menneskers liv er planlagte, uden de ved det, og før man har set sig omkring, er barndomsdrømmene skyllet ud i toilettet til fordel for et sandsynligt job i det offentlige. Flat Earth Society ved bedre." Så trist, men lovende indledes pressemeddelelsen om "Teenagers", debutsinglen fra duoen Flat Earth Society. Den udkommer i dag, 21. juni på EasyTiger, som er pladeselskabet Tigersprings pop-orienterede søsterlabel. Tidligere på året sendte EasyTiger plader ud med Coco Moon, Kristian Luc, Panamah og Amailie Bruun.

"Teenagers" lægger sig i den poppede slipstrøm af EasyTigers tidligere udgivelser, men med bunden godt lagt af elektroniske beats. Selv påstår pladeselskabet, at der både bliver talt til "hofterne og hjernen, dansegulvet og eftertænksomheden", når Flat Earth Society prøver at ruske op i de sløve teenagere og fortælle dem, at de skal holde fast i deres drømme. På hjemmesiden er gruppen dog ikke særlig optimistiske, når det kommer til at advare de unge om virkelighedens indtog. "Hvis bare de vidste," skriver Flat Earth Society. "Hvis bare man kunne advare dem på en eller anden måde. Men det kan man ikke ... de ville aldrig tro dig. 'Måske sker det for ham den anden fyr', ville de sige. 'Men ikke mig. Ser du, jeg er speciel.'"

Flat Earth Society er opkaldt efter en amerikansk forening, der hårdnakket holder fast i, at jorden er flad. Andre bands har fået samme gode idé, og derfor er det svært at finde frem til den danske producerduo på internettet. Deres nye single kan dog høres på gruppens hjemmeside.

Flat Earth Societys debutsingle, "Teenagers", udkommer som nævnt i dag. Der er endnu ingen nyheder om, hvorvidt duoen skal ud at spille eller har planer om at udgive mere musik.

ANNONCE