Nyhed

Elton John i topform på Færøerne

Elton John leverede et fantastisk to timer langt show til de 6000 gæster, som var mødt op - og der var ingen demonstrationer

Som GAFFA.dk tidligere har omtalt, var gårsdagens Elton John-koncert i Tórshavn - hans første nogensinde på Færøerne - omgivet af visse kontroverser, efter at færingen Imme Dam, medlem af frikirken Ebenezer, var blevet citeret af Ritzau for at sige, at Elton John som erklæret homoseksuel ikke var velkommen på Fæørerne.

En lang række færinger, heriblandt Ebenezers ledelse, har dog været ude at tage stærk afstand fra Imme Dams udtalelser, og gårsdagens koncert blev da også gennemført uden mislyde.

Elton John var i godt humør og havde god kontakt med sit publikum. Selvom det var et One Man Show, lagde dette ikke nogen dæmper på stemningen. Folk var vildt begejstrede og dansede til flere af numrene. Elton John spillede alle de største hits, heriblandt "Rocket Man", "Candle In The Wind", "Daniel" og også nogle nye sange, som blev godt modtaget.

Elton John tog af sted i sin privatjet kl. 22 i går aftes. Hans visit på Færøerne varede kun 7 timer.

Hele koncerten forløb i god ro og orden, og der var ikke nogle demonstrationer. Koncerten var et bevis på, at der var stor opbakning om Elton John blandt færingerne. Imme Dam, som opfordrede folk til ikke at komme til koncerten, havde også bedt til, at koncerten blev forhindret af dårligt vejr. Men den bøn var i hvert fald ikke besvaret. Vejret var rigtig godt, noget af det bedste på Færøerne i år.

ANNONCE