Nyhed

Eric Gadd ude med nyt album

Den svenske crooner er tilbage med Stine Bramsen fra Alphabeat og Ida Corr

Så er der funky pop til folket. Den svenske crooner Eric Gadd er nemlig tilbage med en ny plade, hvor Stine Bramsen fra Alphabeat og Ida Corr medvirker. De to danske piger synger på albummets førstesingle, "I Can't Wait", fordi Gadd i følge en pressemeddelelse havde hørt dem i radioen og syntes, at de var "stærke og powerfulde vokalister".

Selve albummet udkommer den 16. august og har fået navnet "Rise Up". Eric Gadd siger, at nøgleordet for indspilningerne har været samarbejde, fordi han i modsætning til tidligere plader har inviteret andre sangskrivere og producere med. En af dem er Martin Terefe, der blandt andet har siddet ved knapperne på Jason Mraz-hittet "I'm Yours".

Om albummet siger Gadd: "Jeg ville have en fest. Der skulle være party og feel good-stemning på pladen efter en masse 'soul searching' på mine forrige albums. Albummet er indspillet med band, og ideen var at skabe en live-fornemmelse à la det, man finder på albums fra Chic og The B-52's".

Eric Gadds sidste plade fra 2008, "Stockholm Står Kvar, Men Jag Ligger", fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Sohail Hassan og blev beskrevet som "en festlig og livsglad plade fra en nybagt far."

Hvordan farens nyeste udspil lyder, kan du altså høre den 16. august, og inden da kommer den første single, "I Can't Wait" den 21. juni. Eric Gadd optræder derudover på Copenhagen Jazzhouse den 2. september, og billetter kan fås fra mandag via GAFFA Live.

ANNONCE