Nyhed

Grinderman ude med ny single i august

"Heathen Child" bliver forløberen til bandets kommende album

Der er intet som en halvnøgen model med røde øjne, ditto bøjle på tænderne og orange hår for brysterne til at skabe interesse for en kommende single. Det ved Grinderman, som den 30. august udgiver "Heathen Child", forløberen til deres kommende album. De har shinet deres covermodel op med vanlig vulgær sans for neonfarvet dyriskhed som en forsmag på "Grinderman 2", der udkommer den 13. september. Allerede nu har gruppen sendt en såkaldt albumtrailer ud, hvor modellen giver den som heppekorsleder.

Det er John Hillcoat, der står bag traileren, og han har også instrueret videoen, der følger med "Heathen Child". Om den hedder det på gruppens hjemmeside, at den bringer sangtekstens sensualitet og surrealistiske ondsindethed til live, mens sangen som helhed har "et forførende dybt groove blandet med blændende udbrud af savtandet overstyring". Teksten skulle være både pirrende, paranoid, filosofisk, absurd og direkte grov. Det lyder lovende, men om det har noget på sig, kan man altså finde ud af den 30. august.

Grinderman giver desuden to koncerter i Danmark, først den 23. oktober i Falconer Salen og så den 24. oktober på Værket i Randers. Billetter kan fås via GAFFA Live, og forneden kan du se den 23 sekunder lange albumtrailer.


 

ANNONCE