Nyhed

Hultsfredsfestivalen konkurs

Den store svenske rockfestival har kastet håndklædet i ringen grundet dårligt billetsalg

Den svenske Hultsfredsfestivalen, der af mange bliver set som det svenske svar på Roskilde Festival, skulle i år have fejret 25 års jubilæum i dagene 7.-9. juli, men det bliver der ikke noget af. Festivalen oplyser på sin hjemmeside, at den grundet svigtende billetsalg har måttet indgive sin konkursbegæring, og at årets festival derfor er aflyst.

På sin hjemmeside skriver festivalen blandt andet:

"Sådan som billetsalget ser ud, en uge inden festivalen skulle have taget form, kan vi ikke arrangere årets festival, men er tvunget til at kaste håndklædet i ringen. Hultfred X kommer ikke til at blive gennemført.

At aflyse årets festival har været en meget tung beslutning at tage. Men det er det mest ansvarsfulde, vi kan gøre lige nu."

Festivalen oplyser videre, at den håber at kunne refundere alle de nu værdiløse billetter, men at festivalen ingenting kan gøre, før en kurator bliver indsat til at bestyre konkursboet.

Blandt de optrædende på årets festival skulle have været navne som Scissor Sisters, Erykah Badu, Kent, The Hives, The Ark, Teddybears og Empire of the Sun.

ANNONCE