if(navigator.userAgent.match(/MSIE|Internet Explorer/i)||navigator.userAgent.match(/Trident\/7\..*?rv:11/i)){ } else{ } Isobel Campbell and Mark Lanegan varsler nyt album

Nyhed

Isobel Campbell and Mark Lanegan varsler nyt album

Den pæne Isobel Campbell har igen fået Mark Lanegan med ombord på abummet "Hawk"

Belle And Sebastian-sangerinden Isobel Campbell har igen slået pjalterne sammen med Screaming Trees- og Gutter Twins-vokalist, Mark Lanegan, og  duoen har nu løftet sløret for de første detaljer omkring det kommende album, der har fået titlen "Hawk". Det er duoens tredje fuldlængde i rækken, og albummet lander i butikkerne 16. august.

Opfølgeren til 2008-udgivelsen "Sunday At Devil Work", som GAFFA gav fire stjerner, er både skrevet, produceret og arrangeret af Isobel Campbell. Duoen har dog ikke afsløret nogen sangtitler endnu, men har dog meddelt, at singer-songwriter Willy Mason er med som gæst på to af albummets sange.

Indtil videre har duoen kun annonceret én eneste koncert i forbindelse med albummets udgivelse, og den kommer til at foregå i London den 10. september. Sidst duoen besøgte Danmark var i det Store Vega, hvor koncerten blev kaldt "en usædvanlig forførende aften" af GAFFA og blev kvitteret med fem stjerner.


 

ANNONCE