Nyhed

John Mayer aflyser resterende Europa-turné

[Opdateret] Sygdom tvinger sangeren til at droppe de sidste af sine koncerter på vores kontinent - og danske billetter skal nu refunderes

I mandags skulle John Mayer have givet sin anden udsolgte koncert på to aftener i Forum, København, men måtte desværre aflyse på grund af sygdom. Mayer skulle have givet fire koncerter mere i Europa denne uge, men nu er det netop annonceret, at også disse er aflyst. I stedet vender rockstjernen tilbage til USA for at komme sig.

Præcis hvad John Mayer fejler, er der ingen meldinger om, men han forventes dog at komme sig fuldstændigt under grundig overvågning af en læge, ifølge en meddelelse på hans officielle hjemmeside. Alle billetkøbere opfordres her til at bede om en refundering, hvor de har købt dem. Danske købere blev i forbindelse med aflysningen dog rådet til at holde fast i deres billetter, der vil være gyldige til en ny koncertdato, eller også kunne refunderes på et senere tidspunkt.

John Mayer har en omfattende turné af USA med knap 40 koncerter foran sig, og den er sat til at begynde den 16. juni, men hvorvidt han er klar til det vides ikke. Det burde til gengæld garantere, at han ikke vender tilbage til Danmark for at give koncert før allertidligst i starten af oktober, hvor USA-delen skulle afsluttes.

[Opdateret] Billetlugen siger nu, at indehavere af den aflyste danske John Mayer-koncert skal refundere deres billetter. For mere info se regler om refusion hos Billetlugen.

ANNONCE