Nyhed

L.A. Prostitutes til bulgarsk filmfestival

Århusbandet repræsenterer Danmark ved den internationalt anerkendte musik- og kortfilmfestival "In The Palace Festival" i Bulgarien 25.-27. juni.

Det århusianske hardrockband L.A. Prostitutes er blevet indbudt til den internationalt anerkendte musik- og kortfilmfestival "In The Palace Festival" i Bulgarien efter at have gjort indtryk med deres amerikanske turné tidligere på året og får nu chancen for at imponere hele verdenspressen.

L.A. Prostitutes startede året med en turne på den amerikanske vestkyst, hvor de leverede koncerter på kultklassiske spillesteder som The Viper Room og Whiskey a Go Go i Hollywood, samtidig med at de som det første danske band nogensinde optrådte på det nyligt opførte Wasted Space (Hard Rock Hotel) i Las Vegas. Dette har givet genlyd ud til udenlandske bookere, hvilket den 25. juni bringer rockbandet med det provokerende navn til musik og kortfilmfestivalen "In The Palace Festival" i Bulgarske Balchik, hvor musikjournalister fra bl.a. Rolling Stone Magazine vil sidde klar med anmelderpennen.

Bandets forsanger Fussy Korsholm  siger i en pressemeddelelse: "Det er ingen hemmelighed, at når man vælger at spille hård rock og synge på engelsk, så siger man samtidig farvel til den lette og lige vej til de danske playlister. Volbeat har dog vist vejen herhjemme, og derfor er det bestemt ikke umuligt. Alt andet lige mærker netop Volbeat også publikums gunst syd for grænsen. Vi mangler stadig at bryde igennem i Danmark, men begynder til gengæld at mærke interessen i udlandet".

L.A. Prostitutes har siden hjemkomsten fra USA spillet en række danske koncerter og været forbi Medley Studiet for at indspille fire helt nye numre sammen med producer Søren Andersen. Produceren er ikke i tvivl om bandets potentiale: "L.A. Prostitutes skiller sig ud fra mængden af de mange rockbands, der for tiden er på landevejen, fordi de ganske enkelt evner at skrive et godt hook - og det er altafgørende".

Bandet første udspil var ep'en "Get Drunk or Try Dying" fra sidste år, som GAFFAs skribent Hansen kvitterede med fire stjerner for og overskriften "Anakronisme og fest udelukker ikke hinanden".

ANNONCE