Nyhed

Lady Gaga færdig med nyt album

Den flamboyante popstjerne har færdiggjort opfølgeren til mega-succesen "The Fame (Monster)"

Lady Gaga har de sidste to år oplevet, at vejen til succes kan være en meget hurtig en af slagsen. Med debuten "The Fame", der senere blev genudgivet som en to-cd-version med otte nye numre under navnet "The Fame Monster", har fået benene til at gå på dansegulvene verden over som kun få konkurrerende musikere har formået de sidste mange år. Genudgivelsen kunne også begejstre GAFFA-skribent Michael José Gonzalez, der tildelte den nye version fire stjerner, modsat første version, der kun fik én stjerne af Gonzalez' kollega Jesper Buhl. Over 10 millioner eksemplarer har albummet solgt i sine to versioner indtil nu, i et marked med ulovlige downloads.

Nu afslører den farverige sangerinde, at hun har færdiggjort sit næste album, som altså bliver det svære andet (eller tredje) album, der skal matche den enorme internationale succes, som sangerinden har fået.

4music skriver i dag, at den 24-årige popstjerne vil afsløre albumtitlen nytårsaften, og i tråd med Lady Gagas excentriske tøjstil siger Fruen, at hun vil tatovere albumtitlen på sin krop, tage et billede af tatoveringen, og derefter offentliggøre fotoet nytårsaften.

Det må siges at være første gang, en musiker afslører en albumtitel på den måde. Gaga har udtalt til pressen, at hun er tillidsfuld omkring det nye albums kvaliteter: "Jeg har arbejdet på det [albummet] i månedsvis nu, og jeg føler virkelig stærkt, at det er klart nu. Det gik så hurtigt. Nogle kunstnere tager år, men ikke jeg. Jeg skriver musik hver dag."

Omkring albummets stil siger sangerinden: "Musikkens budskab er mere bittert, end det var før. Fordi jo sødere kagen er, jo mere bitter kan glasuren være."

Hvornår selve albummet udgives, er der endnu ingen dato på, men starten af næste år må være et godt bud. Indtil da fortsætter sangerinden ufortrødent sin "Monster Ball"-turné, der kommer til MCH Multiarena i Herning 15. oktober.

ANNONCE