Nyhed

Lotte Andersen lokker folk ud i sommernatten

Sangerinden lægger kameraer ud i København for at få billeder til sin nye musikvideoe

Lotte Andersen, skuespiller, sanger og aktuel med debutalbummet "Hjemmefra", vil sætte sin kommende musikvideo, "Sommernat i København", sammen med lidt hjælp fra mennesker over hele hovedstaden og 100 engangskameraer. I løbet af juli måned vil de mange kameraer blive lagt ud på offentlige steder, hvor alle kan samle dem op. På gaden, i parken, under et sæde i Metroen, ved statuer, på barer, i møntvaskerier og kirker. På sin Facebook-profil vil Lotte Andersen løbende afsløre, hvor kameraerne ligger, så man kan gå ud og tage billeder, hvis man er interesseret i at være med i videoen. Billederne skal nemlig sendes ind til Andersen inden den 1. august, og de bedste kommer så med.

"Målet er at skabe en unik video i samspil med københavnerne selv. At interessen og billederne samtidig bliver et studie i, hvordan min musik tolkes, er en uundværlig bonus," siger sangerinden. Det er instruktøren Martin Garde Abildgaard, der står bag ideen, og den færdige musikvideo forventes at komme ud omkring midten af august.

Lotte Andersen udgav "Hjemmefra" sidste måned, og GAFFA kvitterede med fire stjerner. Anmelder Ivan Rod mente, at albummet var helstøbt og fortjente et stort publikum. Måske bliver det større, nu hvor Andersens kameraer kommer ud i København. "Sommernat i København" kan høres på Lotte Andersens MySpace, hvis man skulle have brug for lidt inspiration til sine billeder.

 

ANNONCE