Nyhed

Nas klar til dansk koncert med Damian Marley

Vi fangede hiphop-legenden forud for hans Vega-koncert med Damian Marley

Tirsdag den 6. juli står den amerikanske hiphop-legende Nas (tv. på billedet) på scenen i Vega i København sammen med det jamaicanske reggaeikon Damian Marley (th. på billedet). GAFFA fangede Nas på hjemmefronten forud for den danske koncert.

Hvordan er det gået på touren?
– Vi begyndte vores USA-del af turneen den 8. juni og har hidtil kun fået gode og positive tilbagemeldinger på vores shows. Vi har nu taget et kort break, hvorefter vi skifter den amerikanske koncertscene ud med den europæiske.

Den 6. juli optræder du og Damian Marley i Vega i København. Hvad kan vi forvente os af koncerten?

– Selvom vi optræder mange forskellige steder på vores turné, så forsøger vi at gøre noget unikt hvert sted. Det vil også være tilfældet i Danmark og personligt glæder jeg mig meget til at optræde i København. Vi bringer et live band med os, hvoraf de fleste også medvirker på cd'en "Distant Relatives" og vores liveshow vil være et mix af reggae, dancehall og hiphop.

Hvad gør du, lige inden du går på scenen?

– Ikke andet end at jeg forsøger at slappe af og nyde en drink eller to og lytte til noget musik.

Hvad står der på din forplejningsliste?
– Jeg er ikke specielt kræsen eller krævende. Så længe der blot er noget alkohol at drikke, så spiller det ikke nogen nærmere rolle, hvad det er. Nogle gange supplerer jeg med marihuana.   

Hvad hører du i turbussen?

– Jeg forsøger at følge med på de nye udgivelser, men lytter også til old school soul og pop som The O'Jays, Stevie Wonder og Michael Jackson.  

Læs et længere interview med Nas i GAFFAs artikelsektion

Køb billetter til koncerten via GAFFA Live


ANNONCE