Nyhed

Nyt Danzig-album klar

Den særegne sanger og sangskriver Glenn Danzig er nu klar med sit første album i seks år

Den excentriske sanger Glenn Danzig er nu klar med sit niende album, og sin første udgivelse siden 2004 albummet "Circle Of Snakes". Det nye album kommer til at bære titlen "Deth Red Sabaoth", og indeholder 11 nye sange, som ifølge sangeren har en mere analog 70'er følelse.

Den tidligere Misfits- og Samhain-sanger siger om det nye album til Billboard.com: "Jeg ville have, at albummet skulle føles som et old-school 70'er album med en meget nutidig stemning. Jeg sørger egentlig bare for, at albummet lyder som et Danzig-album og tager den derfra".

Den muskelsvulmende sanger brugte kun gamle forstærkere og analogt indspilningsudstyr for at skabe den rigtige lyd til pladen. Samtidigt med, at Danzig fokuserer på sin musikerkarriere, er hans kærlighed for tegneserieuniverset uændret.

For nylig udgav han "Hidden Lyrics of the Left Hand" gennem sit eget forlag Verotik. Bogen indeholder uudgivne Danzig-tekster, som er illustreret tegneserietegner Simon Bisley, der også før har lavet tegninger og artwork for Danzig. Første udgave er allerede udsolgt, men der skulle komme et genoptryk.

Danzig spiller en række koncerter over sommeren, men kommer ikke til Danmark i denne ombæring. Det tætteste som den karismatiske sanger og sangskriver kommer på os, er Sweden Rock Festival, hvor han optræder i morgen.

"Deth Red Sabaoth" udkommer 22. juni via The End Records. Du kan høre nummeret "The Revengeful" fra albummet, på Danzigs Myspace.

ANNONCE