Nyhed

Outerspace-koncert på Loppen

En håndfuld danske undergrundsselskaber er gået sammen om at lave en lille opvarmningskoncert til Roskilde Festival under navnet "Outerspace præsenterer"

Det drejer sig om PonyRec, Bad Afro, Play/Rec, Red Tape, Hjernespind og Orpheus Records, som også er en del af YourSpace på Roskilde Festival, der har stukket hovederne sammen for at arrangere en koncert under overskriften "Outerspace præsenterer" på Loppen. Koncerten foregår lørdag den 5. juni.

I en pressemeddelelse skriver pladeselskaberne blandt andet: "De seneste 5 år har en række af landets fremmeste alternative pladeselskaber haft en fælles butik og mødested i Yourspace teltet på Roskilde Festival, der er placeret ved siden af Pavilion-scenen. Yourspace har fungeret som en slags mini-medieby, hvor publikum har haft mulighed for at møde musikbranchen, lytte til musikken fra underskoven af danske pladeselskaber og købe alverdens merchandise. Desuden har publikum på det nærliggende podie kunnet opleve band interviews og diverse debatarrangementer. Yourspace-teltet er også at finde på Roskilde Festival 2010. Men til forskel fra de tidligere år arrangerer gruppen af pladeselskaber også en fælles koncert op til festivalen, hvor de præsenterer en del af de bands, der burde være Roskilde-aktuelle. Under overskriften "Outerspace præsenterer".

Der optræder fire bands til koncerten på lørdag, og detr drejer sig om Aron, Chainsaw Eaters, Menfolk og Hjertestop.

Én-mands bandet Aron er på trapperne med det 4. album, der har fået titlen "Testament From The Human Plantation". På aftenen spiller Aron med et band, der bl.a. tæller Anders Grøn (Dragontears, ex-Baby Woodrose).

Chainsaw Eaters (billedet) spiller dyster synthesizerdreven post-punk med udgangspunkt i 80'ernes punkscene med navne som Sods, Ballet Mecanique, Joy Division og New Order.

Menfolk har eksisteret siden 1999 og består af trommeslager, guitarist/sanger og to bassister. Resultatet af det utraditionelle line-up med to bassister er kantet aggressiv rock med kompleksitet, støj og nerve i centrum. Menfolk har netop udsendt deres andet album "beast one / man nil" på Play/Rec, og koncerten på Loppen vil være den første fra bandets side i flere år.

Hjertestop er lig med K-town hardcore punk-rock. Bandet tager til USA igen til efteråret for at turnere. Denne koncert på Loppen er deres første efter knapt et års pause.

Alle bands kan opleves 5. juni på Loppen, og billetter kan købes i døren.

ANNONCE