Nyhed

Paul McCartney laver balletmusik

Den tidligere Beatle er gået i gang med at skrive musik til en ballet

Sir Paul McCartney nærmer sig måske pensionsalderen på papiret, men det lader ikke til at få sangskriveren til at skrue ned for tempoet. Forleden var McCartney på besøg i Det Hvide Hus, hvor han spillede et par sange for den amerikanske præsident Barack Obama og hans familie, og nu har musikstjernen afsløret, at han er blevet hyret til at lave musik til en ballet.

Sir Paul McCartney siger selv om projektet: "Jeg arbejder meget entusiastisk på det. Jeg er altid interesseret i at lave ting, som jeg ikke har prøvet før. Jeg fik tilbuddet, jeg elsker at skrive musik, de to ting i kombination fik mig til at takke ja." 

BBC spurgte McCartney, hvad balletten kom til at handle om, men fik ingen svar. "Det er alt for tidligt til at tale om detaljer. Jeg har bare accepteret tilbuddet uden at vide, hvad jeg gik ind til. Jeg er bare begyndt at skrive lidt musik, men det er virkeligt skægt", svarer den tidligere Beatle uforfærdet.

Det er faktisk ikke første gang, at Sir Paul McCartney har skrevet klassisk musik. Han fik opført sin første klassiske komposition i 1991 i Liverpool, og McCartney har senest udgivet det klassiske album " Ecce Cor Meum (Behold My Heart)" i 2006, som er det fjerde i rækken.

ANNONCE