Nyhed

Roskilde Festival opsætter venteområder

Der bliver mulighed for at sætte sig i kø fra tidligt lørdag morgen i både øst og vest

Optakten til årets Roskilde Festival starter tidligere og tidligere, og nu melder arrangørerne ud, at der vil blive åbnet for særlige venteområder lørdag 26. juni klokken 08:00. Man skal dog lige have ombyttet sin billet til et armbånd, inden man kan tage plads i venteområdet.

Ombytningen kan ske på festivalpladsen ligeledes fra klokken 08:00 (og ikke klokken 12:00 som tidligere annonceret), men for dem der ønsker at kunne bosætte sig i venteområdet fra første sekund er der mulighed for at ombytte til et festivalarmbånd i Tivoli dagen inden. Her kan man fra fredag klokken 10:00 ombytte billetten, og ved samme lejlighed kan man høre en stribe danske bands. Ombytningen er for øvrigt gratis, da der er gratis adgang til Tivoli for folk med festivalbilletter.

Der opsættes venteområder ved både indgang East og West, og der opsættes desuden et seperat område for folk, der har bestilt plads på campingområde J og P. Dette område åbner ligeledes klokken 08:00. Har du booket adgang til campingområde E på West, kan du benytte samme venteområde ved indgang West som gæsterne uden campingbooking.

I venteområderne ved hovedindgangene kan du købe mad og drikke, og der er opstillet toiletter. Storskærme sørger for information og underholdning, og venteområderne er opdelt, så der er respekt for den rækkefølge, festivalgængerne kommer i.

Besøg festivalens webside for mere information om arrangementet i Tivoli, hvor man kan opleve navne som Kashmir og Freja Loeb samt kort over campingområdet og detaljer om de nye venteområder.

Følg desuden GAFFAs Roskilde-dækning på Roskilde Daily.

ANNONCE