Nyhed

Så er der næsten udsolgt i Skanderborg

Endnu en af landets store festivaler melder tæt på udsolgt

I går eftermiddags meddelte Roskilde Festivals arrangører, at partoutbilletter til årets udgave af festivalen var næsten udsolgt, og i går aftes havde Billetlugen ikke flere at sælge. Nu er det så Danmarks Smukkeste Festival i Skanderborgs tur til at melde tæt på udsolgt, faktisk er der kun i nærheden af 3.000 partoutbilletter tilbage, og ingen endags-billetter til fredag og lørdag.

Danmarks Smukkeste Festival løber først af stablen i starten af august, men arrangørerne forventer at melde totalt udsolgt allerede i denne måned, og det på trods af at man i år har øget antallet af partoutbilletter til 25.000 styk, og i stedet nedsat antallat af endagsbilletter.

Derfor skal man nok have kreditkortet op af lommen i en gevaldig fart, hvis man vil sikre sig adgang til hele Skanderborg Festival i år. Der kan købes billetter via GAFFA Live, så længe lager haves naturligvis. Musikken spiller fra onsdag den 4. august til søndag den 8. august, hvor man i år kan opleve navne som Suede, Roxette, Placebo, Faithless og Kent.

ANNONCE