Nyhed

Santana rekrutterer Joe Cocker og Chris Cornell

Den mexicanske guitarist har fundet makkere til sin nye plade med covernumre

Siden Carlos Santana i 1999 hittede voldsomt med pladen "Supernatural", har den 62-årige fusionsrocker kun udgivet singler med det lille ord "featuring" på, der hver gang følges af navnet på en ny samarbejdspartner. Dido, Steven Tyler og Jennifer Lopez for bare at nævne nogle. Nu fortsætter den mexicanske guitarist stilen, idet hans nye album får besøg af Nas, Joe Cocker, Chris Cornell og keyboardspilleren fra The Doors, Ray Manzarek.

Indtil videre ser pladen ud til at bestå af covernumre fra rockmusikkens sværvægtere. Rapperen Nas skal for eksempel prøve kræfter med AC/DC's "Back In Black", mens Joe Cocker synger Jimi Hendrix' "Little Wing". Også Led Zeppelins "Whole Lotta Love" får en tur gennem Chris Cornells imponerende stemmebånd, og sidst men ikke mindst skal Ray Manzarek spille med Santana på The Doors-nummeret "Riders On The Storm" - et cover, der ifølge guitaristen bliver "langt ude og psykedelisk".

Pladen forventes at komme ud engang i efteråret og har endda en lille bonus til Carlos Santanas kvindelige fans. Forleden fortalte musikeren nemlig til Rolling Stone, at han lavede albummet for at tænde det modsatte køn: "Jeg var særlig opmærksom på groovet, så kvinderne ville blive helt ophidsede."


Om det er lykkedes, kan kvinder og andre interesserede her i landet måske få en forsmag på den 25.oktober, hvor Carlos Santana giver koncert på Arena Fyn i Odense. Billetter kan købes på GAFFA Live.

ANNONCE