Nyhed

Slash lover nyt Velvet Revolver-album

En af rockens mest karakteristiske skikkelser lover en mere heavy fortsættelse af supergruppen Velvet Revolver

Den karismatiske Velvet Revolver-guitarist Slash, der i går lagde vejen forbi Amager, har brugt det sidste års tid på sit soloalbum, der udkom for knap to måneder siden. Det var også under sit kunstnernavn Slash, at Saul Hudson stod på plakaten til Copenhagen Live- festivalen i går, og mange fans er med rette begyndt at afskrive supergruppen Velvet Revolver.

Men Slash har ifølge et interview med MTV bestemt ikke opgivet bandet, som han har sammen med Guns N' Roses-kollegerne Duff McKagan og Matt Sorum samt Wasted Youth-guitaristen Dave Kushner.

Velvet Revolver havde som bekendt Scott Weiland på sangerposten, der blev fyret fra bandet for to år siden. Weiland har efterfølgende haft travlt og lavet både et soloalbum og for nyligt udgivet et album med sit gendannede band Stone Temple Pilots. Velvet Revolver har siden officielt søgt efter en ny sanger, men jagten er gået meget langsomt, og har hidtil været uden resultat.

Slash fortæller nu MTV, at bandet gik i en blødere retning, end de oprindeligt havde forestillet sig, før de fik Scott Weiland ombord som sanger:

"Da Duff, Matt og jeg først begyndte at skrive sammen, lavede vi tonsvis af materiale som aldrig har set dagens lys, og det var alt sammen rigtigt heavy. Det er helt klart den naturlige måde for os at skrive på, men da Scott kom med, begyndte at gøre tingene lidt blødere og det blev blødere som tiden gik. Så meget som jeg elsker de to albums vi har lavet, blev den retning som bandet tog mere og mere frustrerende. Lige så snart vi kom tilbage fra den sidste turne og skilte os fra Scott, skrev vi en håndfuld fede heavy metal-agtige sange sammen. Det er meget mere heavy end noget som Velvet Revolver nogensinde har udgivet, og jeg glæder mig utroligt meget til at udgive det album".

Slash har travlt med at promovere sit soloalbum, som GAFFA bevidnede i går, og Duff McKagan er for tiden også på turne som bassist for de gen-gendannede Jane's Addiction. Om fremtiden for Velvet Revolver siger Slash til MTV:

"Jeg har lavet den her plade, og Duff spiller med Jane's Addiction, så alle har ret travlt lige nu, men i starten af næste år samles vi igen og kigger alvorligt på det, vi har. Det er netop derfor, det tager så lang tid at finde en ny sanger. Vi vil have en sanger det kan være frontmand for DETTE band, og ikke en sanger som vi skal indrette os efter."

 

ANNONCE