Nyhed

Someone Still Loves You Boris Yeltsin til Århus

Det amerikanske indieband gæster Musikcaféen i oktober

Det amerikanske indieband med det særegne navn Someone Still Loves You Boris Yeltsin er på vej med deres tredje album, "Let It Sway". Albummet er på gaden 16. august, og 18. oktober spiller de på Musikcaféen i Århus. Der er endnu ikke offentliggjort andre danske datoer, men gruppens turnéplan er åben i midten af oktober, så man kan aldrig vide.

Someone Still Loves You Boris Yeltsin fra Springfield, Missouri spiller melodisk guitarpop med vokalharmonier og et næsten tidløst udtryk. GAFFAs anmelder Mikkel Elbech var ikke overvældende begejstret for gruppens seneste album "Pershing", som han gav tre stjerner, men vi skulle for god ordens skyld hilse og sige, at flere af hans GAFFA-kolleger er betydeligt mere positivt indstillet over for orkestret, der aldrig har lagt skjul på, at deres usædvanlige navn opstod som en ren joke - gruppens tekster er ikke specielt politiske.

På "Let It Sway" får bandet hjælp af producer Chris Walla, der tidligere har produceret for The Long Winters, Hot Hot Heat, The Postal Service, The Decemberists og Nada Surf samt Death Cab For Cutie, hvor han også spiller guitar.

Information om billetsalget til koncerten følger senere.

 

ANNONCE