Nyhed

Spin Doctors-frontmand til dansk musikstævne

Det er lykkes at få sangeren fra Spin Doctors til at fungere som instruktør ved landets største rytmiske musikstævne

Det majestætiske slot Engelsholm, der ligger i maleriske midtjyske omgivelser, har længe kunne byde på en masse højskoleaktiviteter ved siden af den flotte natur. Hvert år holdes desuden Engelsholmstævnet, og dette år er det fjerde gang, at musikere fra ind- og udland kommer forbi for at spille, instruere og give knowhow fra sig.

Nu kan Engelsholm præsentere endnu en instruktør i rækken, der lægger vejen forbi slottet i det midtjyske, og det er ingen ringere end en amerikansk rockstjerne, om end det skal tilføjes, at det er nogle år siden, han kunne fylde stadions med sin musik.

Det drejer sig om sangeren fra de amerikanske funk-rockere Spin Doctors, Chris Barron, der har sagt ja tak til at blive gæsteinstruktør for Engelsholmstævnet i år. I de tidlige 90'ere solgte Barron og co. millioner af eksemplarer med deres første to album "A Pocket Full Of Kryptonite" og "Turn It Upside Down", og hits som "Two Princes" og "Little Miss Can't Be Wrong".

Viceforstander og stævneleder Jakob Bonderup fra Engelsholmstævnet fortæller i en pressemeddelelse: "Ved et tilfælde lykkedes det os at få en koncert i stand med Chris Barron i forbindelse med Spot Festival i maj. Han blev – som så mange andre – forelsket i Engelsholm og den stemning, der hersker her. Da vi stod med et afbud fra en anden gæsteinstruktør, var det derfor oplagt at spørge Chris, om han ville træde til, hvilket han gjorde, og det endda med stor begejstring."

Ud over rocksangeren Chris Barron får stævnet også besøg af den amerikanske stjernesaxofonist Dick Oatts, der har spillet med bl.a. Ella Fitzgerald, Joe Lovano, Luther Vandross og James Taylor og fra den hjemlige elite: Mads Langer, Bjørn Svin, Band Ane, Fredrik Lundin, Morten Lund, Jesper Bodilsen, Claus Waidtløw, Stephan Grabowski, Helle Hansen, Lone Selmer, Per Gade, Søren Møller, Steen Hansen, samt skolens egne musiklærere: David Mondrup, Roar Amundsen og Jakob Bonderup.

Stævnet finder sted fra 1.-9. august og er landets største rytmiske musikstævne med 80 deltagere fra hele landet. Du kan læse mere på Engelsholms hjemmeside.

ANNONCE