Nyhed

Stadig høj sol i Roskilde

Men DMI truer med regn og torden tirsdag eftermiddag

Stemningen er særdeles høj i Roskilde, hvor musikken spiller på Pavilion Junior, og gæsterne hygger sig ved badesøen, skatescenen og på campingområdet. Men nu nærmer der sig lidt mørke skyer både bogstaveligt og metaforisk.

For DMI skriver nu på deres webside, at der er "risiko for lokale regn- eller tordenbyger" tirsdag eftermiddag efter en formiddag med solskin. Regnvejret kan fortsætte ud gennem aftenen, og dagens temperaturer kommer til at ligge mellem 22 og 27 grader.

Derudover virker det som om Pavilion Junior-området ikke er stort nok til de mange gæster, der er dukket op til årets festival. Hvor der på grund af vejret synes at være masser, der er tilfreds med at ligge på græsset i stedet for at stå i teltet og høre musik, så opstår der straks flere problemer, når det drejer sig om at få noget at spise.

Udvalget af mad er begrænset på området, og køerne er lange, hvilket her til aften skabte frustrationer hos Mama's Corner, hvor en ovn gik i stykker, og folk måtte få deres penge tilbage i stedet for en kyllingesandwich, som flere havde ventet på i op til en halv time.

Men ellers kan stemningen bedst beskrives som løftet, hvilket man kan se i det vedhæftede galleri af billeder, der er taget af fotograf Rasmus Weng Karlsen.

ANNONCE