Nyhed

Stadig ingen regn i Roskilde

Der er dog skyer på himlen og torden i luften, men resten af ugen bliver fremragende

I skrivende stund er der ikke faldet en dråbe regn i Roskilde, selvom DMI truede med byger og torden i eftermiddag. Regnvarslingen er nu skubbet til midnat, hvor der kan falde nogle millimeter, men fra onsdag morgen til mandag skulle der være garanti for fremragende vejr.

I følge oversigten rammer termometeret 30 grader i weekenden, og med omkring 25 grader resten af ugen er der lagt i kakkelovnen til at festivalen bare bliver bedre og bedre som tiden går.

Det er dog ikke fordi, at det ligefrem er kedeligt at befinde sig i Roskilde lige nu. Navne som Fallulah, Kill Screen Music og ikke mindst Thee Attacks har spillet imponerende koncerter på Pavilion Junior, og der er masser af aktivitet på Skate Scenen og rundt om i de forskellige agoraer.

En del af dette er dokumenteret i dagens galleri, hvor man også kan se, hvordan det gik, da GAFFA.tv fulgte Kashmir rundt i campingområdet i vest. Indslaget er tilgængeligt lige nu på Roskilde Daily, hvor man også kan se interviews med Fallulah og Kill Screen Music samt reportager fra badesøen samt Orange Camp og Camp Brokeback.

Onsdag dukker der endnu flere indslag op blandt andet med My Evil Twin og nogle af de hårdtarbejdende graffitimalere, så hold øje med Roskilde Daily for historier, anmeldelser, tv-indslag og meget mere.

ANNONCE