Nyhed

Trentemøller giver ekstrakoncert

Store Vega lægger scene til det elektroniske vidunderbarn i september

To koncerter på dansk jord havde Trentemøller planlagt til efteråret, begge i Store Vega i København, men de er næsten udsolgt, så nu er en tredje optræden kommet på Store Vegas plakat. Den kommer til at foregå den 30. september, altså dagen før de to oprindelige koncerter.

Trentemøller er GAFFAs forsidemodel denne måned, idet hans andet studiealbum "Into The Great Wide Yonder" udkom i mandags. Vores anmelder gav pladen fire stjerner og betegnede musikken som "imponerende produktioner i bredformat", der desværre benyttede sig af lidt for mange klichéer fra soundtrackets verden.

"Into The Great Wide Yonder" er opfølgeren til 2006's "The Last Resort", som med over 30.000 solgte eksemplarer herhjemme har solgt uhørt meget for et elektronisk, instrumentalt album. Trentemøller fik også et stort hit med et remix af sangen "Moan" med gæstevokal af Ane Trolle. På "The Last Resort" er versionen af "Moan" dog instrumental, om end albummet også blev udgivet i en særlig udgave med bonus-cd indeholdende blandt andet Ane Trolles "Moan". Albummet solgte også ganske pænt i udlandet, så der var selvsagt store forventninger til toeren, som i øvrigt har gæstevokaler af Marie Fisker, Solveig Sandnes, Josephine Philip og engelske Fyfe Dangerfield fra Guillemots.

Om filmuniverset fra det nye album tager overhånd til koncerterne, eller om GAFFAs anmelder (der hører til blandt de mere forbeholdne - pladen har også fået en stribe 5-stjernede anmeldelser i andre medier) har misforstået noget, får man altså endnu en chance for at se den 30. september. Billetsalget starter i morgen kl.10.00, og du kan købe dine billetter via GAFFA Live.

Trentemøller drager i øvrigt også ud på en stor international turné i oktober.

 

ANNONCE