Nyhed

Vælg musik på Roskilde efter humør

Ny applikation finder den gladeste, vredeste og ømmeste musik til dig

Fallulah og Kings Of Convenience er blandt de gladeste navne på Roskilde Festival, mens Nephew er et af de vredeste. I hvert fald hvis man skal tro Moodagent, en musikapplikation som finder Roskilde-aktuelle navne alt efter brugerens humør. Programmet består af fem humørbarometre, som man kan skrue op og ned for, alt efter om musikken skal være vred, glad (billedet), sensuel, øm eller hurtig. Hvis man ikke har styr på sit Roskilde-program og for eksempel gerne vil se et både vredt og sensuelt navn, foreslår Moodagent, at man opsøger C.V. Jørgensen. Han dukker forresten også op, hvis de afgørende parametre er tempo og ømhed.

Når man så har fundet det musik, man skal se, kan man tilføje navnet til sine favoritter, så man ikke glemmer tid og sted for koncerten i en festivalbrandert. Peter Berg Steffensen fra Moodagents udviklere, Syntonetic, siger: "Mange festivalgæster har oplevet at sidde med det store katalog og forsøgt at overskue alle kunstnere. Nogle koncerter giver sig selv, men Roskilde Festival er jo netop også kendt for at være stedet, hvor man opdager ny musik. Noget af det værste, bortset fra ikke at have scoret, er at komme hjem fra festivalen og opdage, at du missede den fedeste koncert – det prøver vi at afhjælpe med guiden."

Moodagent findes i forvejen som en applikation, der leder efter humørtilpasset musik i et kæmpe katalog, og nu har Syntonetic så udviklet en særlig udgave til Roskilde Festival. Den kan tjekkes ud her.

ANNONCE