Nyhed

Esbjerg fejrer sin egen musik

Kellermensch er et af navnene til festivalen Made In Esbjerg, der i august præsenterer det bedste fra den vestjyske bys musikscene

Hvis du skulle have glemt, hvad der rører sig på den esbjergensiske musikscene, får du chancen for at indhente det forsømte til august. Der vil festivalen Made In Esbjerg nemlig præsentere byens musikalske talentmasse over to weekender med blandt andre Kellermensch, TAFKA og Powderhog på plakaten.

Mørke og stemningsfulde Kellermensch udgav deres selvbetitlede debutalbum i januar 2009 og har for nylig fået topkarakter af GAFFA for deres koncert til Spot Festival, så de skulle være et temmelig sikkert live-bekendtskab. TAFKA er navnet på Martin Meinckes stramt rockede soloprojekt med backingband, der lige er blevet Månedens Demo, mens Powderhog er selvsikre stenerrockere med en live-optræden, som GAFFA tidligere har kaldt "ufortyndet rock 'n' roll, når det er bedst".

Festivalens første fredag står i metalmusikkens tegn, blandt andet med to unge bands fra Ribe, nemlig Aphyxion og Invisius. Sidstnævnte scorede forleden fire stjerner i GAFFA for deres debutalbum "The Spawn of Condemnation". Desuden spiller Surf In Stereo, Kabaret Sybarit, Autofiction, Bumsestilen, Inbreeding Rednecks, Frameless Scar med flere.


Made In Esbjerg finder sted den 13., 14., 19., 20. og 21. august på spillestedet Tobakken i Esbjerg, og billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE