Nyhed

John Frusciante og Omar Rodriguez klar med nyt udspil

Duoen er blevet til en kvartet og udgiver deres andet album på en måned, igen med velgørenhed i tankerne

For knap en måned siden kunne vi her på siden videregive nyheden, at tidligere Red Hot Chili Peppers-guitarist John Frusciante (billedet) og Mars Volta-guitarist Omar Rodriguez Lopez udgav deres selvbetitlede debut som duo. De syv numre herfra var alle blevet indspillet for flere år siden, men blev den 5. maj udgivet digitalt, for at rejse penge til projektet Keep Music In Schools. Nu har de fået to andre musikere med i projektet, og udgiver deres andet album på en måned, igen for at rejse penge til samme projekt.

Frusciante og Rodriguez har hentet assistance fra Juan Alderete De La Peña og Rodriguezs lillebror Marcel, der begge sædvanligvis slår deres folder i Mars Volta. Kvartetten har lavet en otte-numres instrumental plade. Den har fået titlen "Sepulcros De Miel", og kan både streames og downloades. Lige som sidst kan downloading ske gratis, men der opfordres på siden til at give en donation, uanset beløb, til formålet.

"Sepulcros De Miel" kan streames og downloades på Omar Rodriguezs hjemmeside. Alle donationer går ubeskåret til Keep Music In Schools.


ANNONCE