Nyhed

Malrun udgiver debutalbum

Det århusianske band udsender et album med hård rock til august

Det århusianske metalband Malrun er kommet langt, siden de for to år siden blev Månedens Demo i GAFFA med ep'en "Beyond". Siden da har de været supportband for amerikanske Staind, spillet til Present Århus Festival 2009 og Rock Shock Festival 2010 samt fået sig en plads på dette års Spot-program. Nu udgiver de så deres første album med titlen "Beauty In Chaos", der udkommer på metal-pladeselskabet Mighty Music.

Produceren hedder Jacob Hansen, og han har tidligere arbejdet sammen med Volbeat, The Storm og Dúné. Han har sammen med bandet indspillet tolv numre til pladen, men du kan allerede nu få en smagsprøve på albummet ved at gå ind på Malruns side på bandcamp.com. Her kan du streame og downloade det nye nummer "Ostracized", ligesom bandets egen hjemmeside, malrun.dk, byder på korte klip fra fire andre af albummets numre.

Hvis du har lyst til at se de fem medlemmer i studiet, lover Malrun, at du snart kan se videodagbøger fra indspilningerne – også på deres hjemmeside.  

Malruns debutalbum "Beauty In Chaos" udkommer til august, og bandet kan opleves den 21. maj til Spot Festival. Billetter til festivalen kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE