Nyhed

Ryan Adams udgiver metal og science fiction

Nyt konceptalbum på vinyl og download er allerede udsolgt

Over et år er gået, siden Ryan Adams forlod sit band The Cardinals for at tage en pause fra musikken, og det er lang tid for en mand, der har lavet ti albums og 3 ep'er siden 2000, produceret for blandt andre Willie Nelson og indspillet masser af sange, der ikke er udgivet endnu. For et par måneder siden meddelte Adams så, at han var tilbage og snart ville have albummet "Orion" klar.

Dengang var singer-songwriteren hemmelighedsfuld omkring den nye plade, som er første udgivelse på hans eget pladeselskab Pax Am, og opfordrede fans til selv at kontakte ham, hvis de ville have et eksemplar af det, han kaldte sin "mest legitime metalplade". I forgårs udkom pladen så officielt på mandens hjemmeside under beskrivelsen "science fiction metal-konceptalbum". Ikke på cd, men kun som vinyl og download – limited edition, vel at mærke, og det var ikke en spøg, for pladen er allerede udsolgt.

Det vides ikke, om musikken nogensinde bliver tilgængelig som andet end en eventuel download på diverse fildelingssider, eller om Ryan Adams vælger at udgive "Orion" i større stil. I mellemtiden kan Adams-fans måske trøste sig med en Orion-T-shirt, der viderefører pladens science fiction-tema.

ANNONCE