Nyhed

Dave Navarro smider kludene

Guitaristen fra Jane's Addiction smider tøjet til fordel for dyreværnsforeningen PETA

Guitaristen Dave Navarro skal normalt ikke bruge mange undskyldninger for at hive blusen af og fremvise de mange tatoveringer og piercinger. Men denne gang sker det til fordel for et godt formål under mottoet "Ink, Not Mink", der opfordrer folk til at lade være med at købe minkpelse.

Navarro har ellers tidligere ført sig frem i store pelse, men i et interview med dyreværnsforeningen People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) siger han, at en optagelse af dyr, der blev pelset fik ham til at skifte mening.

"For nogle år siden så jeg videooptagelser af dyr, der skrigende blev pelset levende, og det var helt ærligt det mest skræmmende, inhumane jeg nogensinde har set".

Guitaristen stoppede derfor med selv at gå med pels, og opfordrer nu med sin kampagne folk til at gøre det samme, og samtidig til at lade være med at købe produkter, der er blevet testet på dyr. Om Navarro også vil forkaste sine stramme læderbukser melder historien ikke noget. Men i galleriet kan man se et billede, hvor de i hvert fald er lagt på hylden for en stund.

ANNONCE