Nyhed

David Holmes udgiver opsamlingsalbum

Den irske dj-, producer- og remixer har navngivet best-of-album, samt sat en dato for udgivelsen

Fra den 26. april bliver det muligt at få fat på David Holmes' opsamlingsalbum, der kommer til at hedde "The Dogs Are Parading", og der er tale om et dobbeltalbum, som David Holmes spicer op med tre nye numre.

Derudover vil man på "The Dogs Are Parading" også kunne finde en del remix lavet af Holmes' kollegaer. På NME's hjemmeside kan man, udover en fyldestgørende track-liste, læse, at ophavsmanden til et enkelt af disse remixes er ingen ringere end shoegazer-legenderne My Bloody Valentines guitarist, Kevin Shields.

David Holmes slog midt i halvfemserne sit navn fast med "This Film's Crap Let's Slash The Seats", og i 1997 udsendte han albummet "Let's Get Killed", hvor Holmes samplede stemmer fra gadelivet i New York, og resultatet blev en elektronisk plade med en umiskendelig cinematisk lyd. Dette fangede filmindustriens interesse, og allerede i 1998 kunne man i Steven Soderberghs "Out Of Sight" opleve Holmes' bud på et Hollywood-soundtrack.

Herefter gik det slag i slag, og udover sit hverv som DJ og klubejer, samt udgivelsen en stribe regulære albums, har David Holmes haft travlt med at lave soundtracks til film som "Analyze This" og "Ocean's 12 + 13".

"The Dogs Are Parading" 26. april.

ANNONCE