Nyhed

Duff McKagan med i Jane's Addiction?

Eric Avery har sagt farvel til den gendannede gruppe, og meldingen går på, at han erstattes af Duff McKagan

Jane's Addiction gik i 2003 i opløsning for anden gang, men bandet samlede tråden op igen i 2008, da de modtog en Godlike Genius Award fra det engelske musikmagasin NME. Det var første gang, bassisten Eric Avery optrådte med bandet siden 1991, og han var også med på den efterfølgende NIN/JA-turné, hvor bandet optrådte sammen med Nine Inch Nails. Men nu har han igen fået nok, og via Twitter har han meddelt, at han er ude af Jane's Addiction.

Bandet har netop afsluttet en turné i Australien, og med det er "Jane's Addiction-eksperimentet" for Avery overstået. Men skal man tro meldingen hos Rolling Stone, er resten af bandet ikke af samme overbevisning. De skriver nemlig, at bandet har kontaktet den tidligere Guns N' Roses-bassist Duff McKagan som erstatning for Eric Avery.

Der er endnu ikke kommet en officiel udmelding fra bandet om deres fremtid, og det skal siges, at Rolling Stone bygger deres historie på en udtalelse fra Slash, hvor han siger, at han "mener Duff laver noget lige nu med Jane's Addiction". Men Dave Navarro har udtalt via Twitter, at bandet arbejder på nyt materiale, og da medlemmerne kender Duff fra en lang række sammenhænge som eksempelvis hyggeprojektet Camp Freddy, så er han bestemt ikke et utænkeligt valg som erstatning.


Også frontmanden Perry Farrell har skrevet om planerne om at skrive og indspille nyt, så de resterende tre medlemmer ser altså ikke ud til at lade sig bremse af Averys exit. Om det så bliver i samarbejde med Duff McKagan, vil tiden vise.

ANNONCE