Nyhed

Flere internationale navne til Spot

Der er kommet ekstra fokus på den internationale musikscene på Spot Festival, og det har resulteret i det nye tiltag InterSPOT

På sidste års Spot Festival viste de internationale kunstnere sig at være utroligt populære, og selvom festivalen havde stillet tre scener til rådighed for de musikere, der kom hertil fra det store udland, var der udsolgt til samtlige koncerter.

Det har festivalen nu taget konsekvensen af, og svaret på den voldsomme efterspørgsel bliver en international minifestival, der kommer til at hedde InterSPOT. Optrædenerne bliver fordelt på syv forskellige scener rundt omkring i Århus. Den største af disse bliver at finde på Train, og ikke mindre end 19 internationale kunstnere/grupper besøger i løbet minifestivalen én af de syv scener.

Blandt disse finder man blandt andet de to franske bands Gablé og Montgomery, der henholdsvis spiller elektronisk folkemusik og drømmende samt til tider støjende indie. Også den schweiziske sangerinde, Sophie Hunger (billedet), der optrådte til Århus Festuge sidste år, vil optræde med sin pop-rock, der henter inspiration fra genrer som folk, blues og jazz. Disse tre navne er de eneste, der er blevet offentliggjort indtil videre.

"Vi har indset, at for at få den danske musik spredt ud til resten af Europa, må vi også trække udenlandsk musik til Spot", fortæller projektudvikler Christian Hald Buhl, og hvis man er nysgerrig efter at opleve musikalske nyheder, der strækker sig ud over landets grænser, koster det en flad tyver at komme ind til en InterSPOT-koncert.

Det anbefales dog at komme i god tid til koncerterne, da billetter kun kan købes i døren.

InterSpot finder sted torsdag den 20. maj.

Arrangørerne gør opmærksom på, at man stadig skal betale 20 kroner, selvom man har billet til den "rigtige" Spot Festival.

Billetter til den "rigtige" Spot Festival, altså fredag den 21. maj og lørdag den 22. maj, kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE