Nyhed

GAFFA april er på gaden

Mød Dizzy Mizz Lizzy, MGMT, Black Rebel Motorcycle Clubs halvt danske trommeslager Leah Shapiro og mange, mange flere

Så er årets fjerde GAFFA på gaden. 80 sider sprængfyldt med interviews, features, anmeldelser, nyheder og livekalender.

April måneds hovedhistorie gælder Dizzy Mizz Lizzy, der som bekendt er gendannet og er draget ud på en lang reunion-tur. Vi fortæller hele historien om, hvorfor gruppen gik fra hinanden i sin tid, og hvad der har fået dem til at samles igen.

MGMT er tilbage med deres andet album, "Congratulations", som er mere psykedelisk og eksperimenterende end den to år gamle debut. Læs interviewet og find ud af hvorfor.

Black Rebel Motorcycle Club er klar med deres sjette album, "Beat The Devil's Tattoo" og har fået ny trommeslager - og hun er halvt dansker og er vokset op i Århus. Vi har mødt Leah Shapiro backstage på landevejen for at høre om hendes vej fra hestepige i den jyske hovedstad til rock'n'roller i LA.

Rasmus Nøhr har fået nogle slag af kærligheden - og har uddelt nogle, helt bogstaveligt. Han synger om det på sit nye album, "Fra Kæreste Til Grin", og fortæller om det til GAFFA - absolut uden at lægge fingrene imellem.

Amy Macdonald er klar med "A Curious Thing", opfølgeren til sit storhittende debutalbum. Mød hende og læs om hendes syn på blandt andre Pete Doherty og om, hvorvidt livet som popstjerne lever op til hendes forventninger.

Slash er ude med sit første, selvbetitlede soloalbum, hvor gæstesolisterne nærmest står i kø. GAFFA har talt med overguitaristen om både det nye album, gæsterne, og hvordan han har det med eks-kollegaen Axl Rose i dag.

Yoav fik et kæmpehit i Danmark med sit debutalbum. Nu er han tilbage med albummet "A Foolproof Escape Plan" og taler med GAFFA om blandt andet sine israelske og sydafrikanske rødder - og hvordan det danske publikum er i forhold til fans fra andre lande.

Derudover kan du også møde Sigur Rós-sangeren Jónsi, The Floor Is Made Of Lava, She & Him, Avett Brothers, Shout Wellington Airforce, Stoffer & Maskinen og mange andre, ligesom du kan læse om filminstruktør Lone Scherfigs forhold til musik i vores serie "Finale".

Du kan desuden, hvis du er medlem af Klub GAFFA, læse et endnu større interview med Dizzy Mizz Lizzy end det i hovedbladet. I Klub GAFFA-tillægget fortæller Tim, Martin og Søren anekdoter fra hele karrieren, blandt andet fra tiden på Skt. Annæ Gymnasium og om deres fanatiske japanske fans. Du kan også se interviews med Cypres Hill og Tindersticks. Læs mere om tillægget, de mange fordele og konkurrencer hos Klub GAFFA.

Derudover kan du som altid finde masser af nyheder, anmeldelser og omtaler. Så find GAFFA på en café, et bibliotek, en plade-/musikforretning eller en uddannelses- eller kulturinstitution nær dig, eller læs bladet online. God fornøjelse med april-udgaven af GAFFA!

ANNONCE