Nyhed

Kasper Spez og Pede B turnerer i maj

I selskab med bandet Rap-O-Rama drager to af dansk hiphops vigtigste profiler nu på en fælles Danmarkstour

Den tredobbelte albumudgiver og Fight Night mester Pede B tager i maj måned den kærlighedsafhængige eksillangelænder og punchlinepoet Kasper Spez med rundt i landet. De to tager på turné, og undervejs skal de og livebandet Rap-O-Rama besøge fem danske byer. To i Jylland og tre på Sjælland.

Pede B er kendt som landets ubestridte freestylemester. Hele tre gange har han improviseret sig vej til ring, bælte og 25.000 kroner. Det tætteste, man i den forbindelse kommer Pede B, er Per Vers, der vandt konkurrencen de to første år, den blev afholdt.

Kasper Spez var engang kendt som en alternativ punchlineproducent med et skævt flow og nogle syrede sammenligninger. Og et shoutout til hjemøen Langeland i ny og næ. I 2006 smed han dog pludselig ulveklæderne, og med EP'en Love Junkie slog han sig i stedet fast i et bredt og broget publikum som et enestående poetisk talent. En titel, der blev slået fast med albummet "Fantasten" fra sidste år.


Nu teamer de op i en alternativ tilgang til rapkoncerten. Når drengene i maj rejser landet tyndt, bliver det i et særligt line-up, hvor selve musikken fremføres af livebandet Rap-O-Rama. De gav i juni koncert på Rust med folk som MC Tia og Skæve Toner, til stor ros fra samtlige danske hip hop-sites, og nu kommer gruppen altså også til Jylland med Pede og Spez på vokal.

Fuld plan:

8/5 Musikhuset, Aarhus                                                    


15/5 Pumpehuset, København                                          

27/5 Gimle, Roskilde

28/5 Kultur Godset, Slagelse


29/5 Von Hatten, Randers

ANNONCE