Nyhed

Lady Gaga udsender episk video

Jonas Åkerlund står bag den mere end ni minutter lange video til "Telephone"

I en tid hvor folk primært ser musikvideoer på YouTube, og MTV dedikerer det meste af deres sendeflade til reality-tv, kan det virke vanvittigt at bruge en formue på ni minutter lang videoer. Men det er lige præcis hvad Lady Gaga har gjort, og resultatet er blevet et udstyrsstykke af karat med gæster og filmiske referencer.

Det er Jonas Åkerlund, der har lavet videoen i samarbejde med Lady Gaga. Åkerlund har tidligere stået bag højt profilerede videoer som "Smack My Bitch Up" (The Prodigy), "Turn The Page" (Metallica), "Pussy" (Rammstein) og flere af Madonnas videoer. Han stod også bag videoen til "Paparazzi", og nu er han altså igen sammen med Lady Gaga aktuel med en ny video.

Denne gang er Gaga røget en tur i et noget særpræget kvindefængsel for derefter at tage på en "Thelma And Louise"-agtig tur sammen med Beyoncé. Undervejs er der referencer til "Kill Bill", Michael Jackson, debaten om Gagas kønsorganer samt en hel del varemærker, der formodentlig har været med til at betale den ekstravagante video.

Udover Lady Gaga og Beyoncé medvirker også modellen Tyrese Gibson, bandet Semi Precious Weapons samt Jai Rodriguez fra "Queer Eye For The Straight Guy" og et hav af bizarre og opfindsomme kostumer, der inkluderer briller lavet af rygende cigaretter og et futuristisk servitricekostume.

Se videoen til "Telephone" her:

ANNONCE