Nyhed

Linkin Park udgiver mobilspil

Når spillet gennemføres frigives det nye, eksklusive nummer "Blackbirds"

I mandags kunne GAFFA rapportere, at Gorillaz udgav en pakke bestående af et onlinespil og deres single "Superfast Jellyfish" fra deres nyeste album. Nu gør Linkin Park noget lignende.

Men Linkin Parks spil er ikke et onlinespil, men derimod et spil til Apples iPhone, iPod Touch og iPad. Og så er Linkin Park så snedige, at nummeret der følger med, er et nyt nummer, som ikke forekommer andre steder.

Spillet, der hedder "Linkin Park 8-Bit Rebellion", er et action-adventure spil, hvor det gælder om at overvinde det onde imperium PixxelKorp, der har stjålet Linkin Parks musik. Spilleren skal gennem forskellige missioner og føres gennem en række distrikter, der hver især er baseret på et af bandets medlemmer.

Linkin Parks "8-Bit Rebellion" udkommer den 30. april, eksklusivt fra Apples iTunes App Store. Prisen er endnu ikke oplyst. Du kan se en spil-trailer på bandets hjemmeside. På siden kan du også følge med i hvad bandets frontmand, Mike Shinoda, har at sige om spillet – og alt muligt andet.

ANNONCE